Ukoliko ste zaposleni, mladi ste roditelj, profesionalni sportista ili pak iz drugih razloga ne možete svakodnevno da pohađate predavanja i vežbe, ili želite sami da birate vreme, mesto i tempo učenja, onda su studije na daljinu pravo rešenje za vas.

Virtuelni univerzitet osnovan na Univerzitetu „Džon Nezbit“ prva je akreditovana institucija u našoj zemlji koja je ponudila studentima učenje na daljinu. Danas, unapređen sistem učenja na daljinu Univerziteta „Džon Nezbit“ predstavlja odgovor izazovima globalnog okruženja, savremenog tržišta rada i razvoja novih tehnologija. Širom sveta studije na daljinu predstavljaju novi trend u obrazovanju zbog brojnih prednosti koje ovakav vid studiranja nudi. Pre svega, studenti su oslobođeni ograničenja koje prostor i vreme nameću klasičnom vidu obrazovanja; troškovi studija na daljinu su niži; pristup gradivu je neograničen kao i mogućnost ponavljanja; trenutna je dostupnost rezultata, ali tu su i mnoge druge povoljnosti.

Sistem Studija na daljinu Univerziteta „Džon Nezbit“ je razvijen za adaptivni transfer znanja putem interneta koji integriše učenje na osnovu predavanja, konsultativno učenje, učenje eksperimentom, kolaborativno diskusiono učenje i učenje izvršavanjem zadataka. Fakulteti Univerziteta „Džon Nezbit“ koji podržavaju sistem učenja na daljinu su: Fakultet za poslovne studije, Pravni fakultet i Fakultet za menadžment Zaječar. U postupku akreditacije su  Fakultet za kulturu i medije i Fakultet za biofarming Bačka Topola.

Sledeći elementi sačinjavaju svaki od predmeta studijskih programa koji student izabere:

  • multimedijalne lekcije – predavanja;
  • onlajn konsultacije sa profesorom i video-konferencije;
  • adaptivni testovi znanja;
  • virtuelna laboratorija;
  • višenamenske sinhrone i asinhrone veze sa realnim profesorom;
  • kolaborativno-diskusioni forumi;
  • predmetna biblioteka sa internet linkovima na gostujuće sadržaje;
  • dodatna podrška: elektronske informacione table, novosti, reference, knjiga utisaka, pomoć.

 

Pristupite portalu za učenje na daljinu i istražite mogućnosti koje Vam nudimo:

Korisničko ime: guest
Lozinka: guest

 PORTAL ZA UČENJE NA DALJINU
LOG IN

U okviru Univerziteta „Džon Nezbit“,  studije na daljinu se izvode na sledećim institucijama:

 PLATITE ŠKOLARINU ON-LINE