Izdavačka delatnost Univerziteta „Džon Nezbit“ bogatija je za još jedno izdanje. Prvi broj časopisa iz oblasti ekonomije, biznisa i menadžmenta „Megabiznis“, u izdanju „Fakulteta za menadžment Zaječar“, upravo je  izašao iz štampe. Predviđeno je da časopis izlazi dva puta godišnje.

Glavni i odgovorni urednik časopisa „Megabiznis“, prof. dr Dragan Mihajlović u uvodniku je naglasio da ovaj časopis ima za cilj da unapredi istraživanja i prezentuje najnovija teorijska i praktička znanja iz oblasti ekonomije, menadžmenta i biznisa. „Uredništvo će nastojati da kroz časopis omogući prezentovanje i podizanje naučnih i stručnih kompetencija autora različitih profila: kako onih koji se bave univerzitetskom nastavom ili se pripremaju za rad u visokoškolskim nastavno-naučnim i istraživačkim ustanovama, tako i autora koji se u okviru kurserva stručnog osposobljavanja i usavršavanja, bave obukom zasnovanom na principima učenja odraslih,“ piše u uvodniku profesora Mihajlovića.

U prvom broju časopisa objavljeni su radovi: Antonija Salvija, Anastasije Điakomelou, Feliće Petruzela, Biljane Ilić, Dragana Mihajlovića, Bojana Đorđevića, Dragana Karabaševića ,Dragiše Stanujkovića, Dragice Stojanović, Gabrijele Popović ,Vesne Pašić Tomić, Mlađana Maksimovića, Snežane Urošević, Olivere Ranđelović , Dragana Mihajlovića, Petra Veselinovića, Ranke Mitrović, Milice Nestorović, Silvane Ilić, Saše Ivanova, Dragoslava Stefanovića, Slavice Miletić, Džejn Paunković, Dejana Bogdanovića, Slobodana Stamenkovića, Bojane Živković, Željka Vojinovića, Draga Cvijanovića, Dragana Vukasovića.

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND
code and design: Ivapix

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

Megatrend Univerzitet