Obaveštavamo sve učenike završnih godina srednjih škola – buduće studente i njihove roditelje- da na svim visokoškolskim ustanovama Univerziteta „Džon Nezbit“ počinje evidentiranje i predupisno testiranje učenika za upis u školsku 2017/2018. godinu.

Testiranje će se vršiti počev od 8. aprila 2017. godine, svakim radnim danom od 9 do 17 časova i subotom i nedeljom od 10 do 14 časova.

Univerzitet „Džon Nezbit“ je vodeća privatna visokoškolska ustanova u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, sa iskustvom od skoro tri decenije uspešnog rada. Prve obrazovne institucije ovog univerziteta nastale su decembra 1989. godine. Univerzitet „Džon Nezbit“, kao i sve njegove visokoškolske jedinice, akreditovan je od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, i nadležnih akreditacionih tela.

Na svim visokoškolskim institucijama Univerziteta „Džon Nezbit“ u prvu godinu osnovnih akademskih studija mogu da se upišu kandidati koji imaju završeno srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju; u prvu godinu osnovnih strukovnih studija mogu da se upišu kandidati koji imaju završeno srednje obrazovanje u trogodišnjem ili četvorogodišnjem trajanju.

Univerzitet „Džon Nezbit” danas čine 12 fakulteta, program studije na daljinu  i Institut za nove tehnologije. Polaznicima se pruža obrazovanje na 8 kampusa u 6 gradova Srbije (Beograd, Zaječar, Bačka Topola, Požarevac, Valjevo, Vršac). Nakon skoro 30 godina kontinuiranog rada u oblasti visokog obrazovanja, naš univerzitet dao je privredi i društvu na desetine hiljada stručnjaka različitih profila, koje je tržište rada prepoznalo kao veoma kompetetne i upotrebljive.

Pogledajte konkurs za upis u 2017/18. >>

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND
code and design: Ivapix

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

Megatrend Univerzitet