Ženska odbojkaška selekcija Univerziteta „Džon Nezbit“ osvojila je četvrto mesto na finalnom turniru Univerzitetske lige Beograda koji je u nedelju, 25. decembra završen na terenima Fakulteta za fizičku kulturu na Košutnjaku.

Nedostatak sreće i koncentracije u završnici utakmice za treće mesto protiv Fakulteta bezbednosti sprečio je naše odbojkašice da se okite medaljom na ovom takmičenju, iako su prema svemu viđenom zaslužile pobedu. Posle veoma neizvesnog prvog seta koje su njihove protivnice dobile rezultatom 25:22, odbojkašice „Džon Nezbita“ ubedljivo su osvojile naredni sa 25:10, da bi posle velike borbe u odlučujućem setu i spašenih pet meč lopti, Fakultet bezbednosti ipak slavio pobedu rezultatom 20:18. Prethodno je naša ekipa u polufinalu poražena rezultatom 2-0 u setovima od izabranog tima Fakulteta organizacionih nauka koji je na kraju osvojio turnir savladavši u finalu Kriminalističko-policijsku akademiju.

Uprkos izostanku medalje, naše odbojkašice pokazale su zavidnu igru tokom celog takmičenja. Univerzitet „Džon Nezbit“ su u Univerzitetskoj ligi Beograda predstavljale: Marija Strugar, Sara Stojanović, Milica Ivanović, Miljana Milivojević, Anja Milošević, Milena Spremo, Aleksandra Aleksić, Emilija Ilić, Katarina Papić, Milica Stojilković, Tijana Mićević, Kristina Aleksić, Nina Aleksić i Ana Zorić.

Naša ekipa tokom grupne faze takmičenja zabeležila je četiri pobede i jedan poraz, a u četvrfinalu bila je bolja od Visoke ICT škole rezultatom 2-0 u setovima. Organizator takmičenja u kojem učestvuju svi fakulteti Univerziteta u Beogradu i privatnih univerziteta i fakulteta u Srbiji je Univerzitetski sportski savez Beograda.

Podršku odbojkašicama na finalnom turniru pružili su prorektor za odnose s javnošću i dekan Fakulteta za kulturu i medije prof. dr Milivoje Pavlović i dekan Pravnog fakulteta prof. dr Živko Kulić.

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND
code and design: Ivapix

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

Megatrend Univerzitet