Tokom međunarodne naučne konferencije o informacionoj revoluciji, uprava Univerziteta „Džon Nezbit“ postigla je niz dogovora o proširenju međunarodne saradnje s predstavnicima uglednih inostranih visokoškolskih ustanova.

Profesor dr Hose M. Alvares Monsonsiljo, zamenik rektora Univerziteta „Kralj Huan Karlos“ u Madridu, dogovorio je s našim rektorom, prof. dr Milomirom Minićem, uključenje ove ugledne španske ustanove u program Međunarodne doktorske škole, koju je naš Univerzitet osnovao u saradnji sa Univerzitetom „Primorska“ (Kotor) i Mediteranskim univerzitetom „LUM“ (Bari). U ovom razgovoru učestvovali su, pored rektora Minića, prorektori Neđo Danilović, Dragan Nikodijević i Milivoje Pavlović, kao i prof. dr Vesna Baltazarević, direktor Međunarodne doktorske škole.

U razgovoru sa dr Georgom Cuvakasom, profesorom Aristotelovog univerziteta u Solunu, dogovorena je izrada zajedničkog master programa izučavanja kulture i medija. U ovom razgovoru učestvovali su, s naše strane, prorektor Milivoje Pavlović i prof. dr Tanja Cvetkovski, dekan Fakulteta za poslovne studije.

Na slici: članovi rektorskog kolegijuma u razgovoru sa prof. Alvaresom

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND
code and design: Ivapix

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

Megatrend Univerzitet