minic-cropImenovan i novi rektorski kolegijum

Savet Univerziteta „Džon Nezbit“ (Megatrend univerzitet), pod predsedništvom akademika Ljubiše Rakića, imenovao je novo rukovodstvo ove visokoškolske ustanove.

Novi rektor je prof. dr Milomir Minić, istaknuti javni radnik i privrednik, prethodno dekan Fakulteta za pravo, javnu upravu i bezbednost u Beogradu. Minić je profesor univerziteta i autor niza radova iz oblasti javne uprave, menadžmenta i upravljanja. Ima višegodišnje iskustvo u javnim poslovima i upravljanju velikim sistemima. Bio je predsednik Vlade Republike Srbije, republički i savezni poslanik i predsednik Veća građana u Skupštini SRJ.

Za prorektore našeg najstarijeg i najvećeg privatnog univerziteta imenovani su prof. dr Neđo Danilović, prof. dr Dragan Nikodijević, prof. dr Slobodan Stamenković i prof. dr Milivoje Pavlović.

Na sednici Naučno-nastavnog veća Univerziteta “Džon Nezbit”, koja je održana 21. oktobra 2016, dosadašnjoj upravi, na čelu s prof. dr Slobodanom Pajovićem, odato je priznanje za predanu aktivnost i doprinos uspešnom radu Univerziteta u prethodnom dvogodišnjem periodu.

Dosadašnji rektor,  prof. Pajović, kome je istekao mandat, imenovan je za dekana Fakulteta za međunarodnu ekonomiju (GEF).

Novo rukovodstvo Univerziteta izabrano je uz punu saglasnost osnivača i vlasnika, Senata Univerziteta i naučno-nastavnih veća svih fakulteta u okviru akademske zajednice “Džon Nezbit”.

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND
code and design: Ivapix

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

Megatrend Univerzitet