Na poziv Ambasade Meksika u Srbiji i Instituta za međunarodnu politiku i privredu, rektor Univerziteta ,,Džon Nezbit”, prof. dr Slobodan Pajović, održao je 24.5.2016. godine uvodno predavanje o bilateralnoj saradnji naše dve zemlje.

Ovaj značajan skup, koji je organizovan povodom obeležavanja važnog datuma u našoj diplomatskoj istoriji, održan je u svečanoj konferencijskoj sali Instituta za međunarodnu politiku  i privredu. Otvorio ga je gospodin Hose Umberto Kastro Viljalobos, otpravnik poslova Meksika u Srbiji,  a potom  su se kraćim govorima prisutnima obratili gospodin Danilo Pantović, direktor Departmana za Severnu i Južnu Ameriku Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, i prof. dr Branislav Đorđević, direktor Instituta.

Konferenciji rektora Pajovića prisustvovali su ambasadori Argentine, Brazila, Kube, otpravnica poslova Bolivarijanske Republike Venecuele, konzuli Čilea i Ekvadora, kao i predstavnici raznih državnih institucija, beogradskog i kragujevačkog Univerziteta, mnoge javne ličnosti, ali i studenti Odseka za Latinsku Ameriku i Karibe Geoekonomskog fakulteta Univerziteta ,,Džon Nezbit”.

   

   MFTO8939

MFTO8924-1140x760  2

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND
code and design: Ivapix

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

Megatrend Univerzitet