Dr Dia Nader de El Andari, ministar savetnik i otpravnik poslova Bolivarijanske Republike Venecuele u Beogradu, održala je 31. marta 2016. godine predavanje  studentima i profesorima Sektora za Latinsku Ameriku i Karibe Geoekonomskog fakulteta Univerziteta “Džon Nezbit”, na temu “Aktuelna situacija u Venecueli”.

Pored studenata Univerziteta “Džon Nezbit” predavanju su prisustvovali i kineski studenti koji su na jednosemestralnom usavršavanju u Kineskom centru našeg univerziteta.

Predavanju su prisustvovali ambasador Argentine Nj.E. gospodin Rikardo Fernando Fernandez sa suprugom, ambasadorka Kube Nj.E. gospođa Majra Ruis Garsija, otpravnik poslova Meksika gospodin Hose Umberto Kastro Viljalobos,  ekonomski savetnik Amabasade Kraljevine Španije gospodin Aitor Hose Mate Rinkon, počasni konzul Ekvadora u Srbiji gospođa Karmen Vegas de Spalajković, i profesori sa drugih fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Otpravnica poslova Bolivarijanske Republike u Republici Srbiji na početku predavanja donirala je knjige Biblioteci Sektora za Latinsku Ameriku i Karibe iz oblasti političke istorije ove zemlje.

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND
code and design: Ivapix

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

Megatrend Univerzitet